1 Valitse merkki
2Valitse projektorin malli tai tuotenumero
Avaa lamppuhaku

Palautukset

Siirry tuotepalautuspyyntölomakkeeseen painamalla alla olevaa painiketta. Pyyntösi lähetetään suoraan käsittelijälle, joka pyrkii vastaamaan 24 tunnin sisällä pyynnöstä.

Tuotepalautukset


Palautusehdot

Hotlamps tarjoaa poikkeuksellisen pitkän 90 päivän / 500 käyttötunnin takuun kaikille myymilleen lampuille, sekä vieläkin pidemmän niille tuotteille joissa valmistajan takuu on pidempi. Takuu kattaa kaikki materiaali- ja valmistusvirheet. Takuu alkaa laskun päivämäärästä.

Kuljetuksessa rikkoutuneet tuotteet

Lampun rikkoutuminen kuljetuksessa pitää ilmoittaa viiden työpäivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, jotta saisimme käsiteltyä asian huolitsijan kanssa. Myöhästyneitä vaateita emme käsittele.

Asiakkaan tilausvirhe / tarpeeton tuote

Jos olet erehdyksessä tilannut väärän lampun tai huomaat että tilattua lamppua ei tarvitakaan, jätä tuotepalautussivulla Asiakkaan tilausvirhe -ilmoitus 14 päivän kuluessa laskun päivämäärästä. Palautamme tuotteen hinnan vähennettynä varastoonpalautusvähennyksellä, edellyttäen että pakkaus on avaamaton, tuote alkuperäisessä kunnossa ja alkuperäiset sinetit ovat ehjiä

Virheellinen tuote / takuuvaade

On harvinaista että laatukontrollista pääsee läpi viallinen tuote. Mikäli kohdallesi on osunut viallinen tuote, käytä palautustoimintoa tuotepalautussivulla lähettääksesi lampun takaisin ja saadaksesi uuden virheettömän tilalle.

Väärin toimitettu tuote

Pyrimme kaikin tavoin siihen että toimitamme oikean tuotteen. Mikäli olemme tehneet virheen, pyydämme jättämään Väärin toimitettu tuote -ilmoituksen tuotepalautussivulla 14 päivän kuluessa laskun päivämäärästä. Myyntihenkilöstömme tarkistaa tilauksesi ja toimituksen. Palautettavan tuotteen pitää olla avaamattomassa pakkauksessa, alkuperäisessä kunnossa ja sinettien ehjiä.

Huomaa: Älä tee merkintöjä tai liimaa tarroja palautettaviin myyntipakkauksiin, muutoin voimme joutua hylkäämään palautuksesi. Pakkaa palautettava myyntipakkaus huolella isompaan laatikkoon ja liitä mukaan palautusnumero. 

Tällä verkkosivulla käytetään evästeitä
Käyttämällä tätä verkkosivustoa tai sulkemalla tämän viestin hyväksyt evästepolitiikkamme.