1 Valitse merkki
2Valitse projektorin malli tai tuotenumero
Avaa lamppuhaku

Hotlamps palvelee

Asiantuntijapartneri tarjoaa yrityksellenne parhaat lampputarjoukset

Olemme Euroopan suurin projektorilamppujen jakelija ja ylpeitä hyvästä, henkilökohtaisesta palvelustamme.

Hotlamps on toiminut jo yli kymmenen vuotta jälleenmyyjiensä tukena ja pystyy tarjoamaan asiantuntijatukea jokaiselle koskaan valmistetulle lampputyypille. Yhtiön sisäinen neuvontatiimi ja alueelliset asiantuntijat mahdollistavat loistavat tukipalvelut sekä kuluttajakeskeisyyden, joka on vertaansa vailla.

Tavoitteenamme on luoda vahva, pitkäaikainen asiakassuhde, joka perustuu hyvään palveluun, joustavuuteen ja asiantuntevaan tekniseen tietämykseen. Tahdomme myös että asiointi on hauskaa, asiakkaamme ovat meille yhtä paljon ystäviä kuin liikekumppaneita.

Hotlamps on osa Tech Data Inc -yhtiötä, joka on Euroopan suurin teknologiatuotteiden tukkumyyjä. Tarjoamme jälleenmyyjillemme laajimman valikoiman teknologiatuotteita eri aloilta, kuten viihde-elektroniikka, viestintä, liikkuvuus, yrityksen IT-ratkaisut ja ohjelmistotuotteet. Asiantuntevat tekniset tukipalvelumme ja ratkaisulähtöinen lähestymistapamme tuottavat lisäarvoa niin jälleenmyyjillemme kuin loppukäyttäjille.

Täydet logistiikkapalvelut – asiakkaittesi tarpeisiin sopivat kuljetusratkaisut

Toimitamme enemmän projektorilamppuja kuin mikään muu jakelija Euroopassa.

Jälleenmyyjille tarjoamamme asiantuntija-apu sekä tuotteiden jakeluketjun tehokkuus ovat liiketoimintamme ydinajatuksia.

Tech Data -yritys toimittaa jälleenmyyjilleen enemmän tuotteita kuin yksikään toinen teknologiajakelija Euroopassa. Markkinajohtajuus on tuonut yrityksellemme ainutlaatuista kokemusta, asiantuntijuutta ja joustavuutta.

Palvelutarjontaamme kuuluvat esimerkiksi nämä asiantuntevat palvelut:

 • Räätälöity asennuspalvelu
 • Ajoitettu toimitus
 • Kuljetuksen online-seuranta
 • Euroopan kattava jakelu
 • Yhteisrahtipalvelut
 • Toimitus loppukäyttäjälle

Luotetut neuvonantajat  – keskustele sisäisten ja ulkoisten neuvonantajiemme kanssa

Tarjoamme asiakkaillemme luotettujen neuvonantajien palveluita. Hotlamps- ja TD Maverick -yhtiöiden tekniset asiantuntijat on koulutettu antamaan asiakkaillemme tehokasta ja korkeatasoista tukea.

Luotettujen neuvonantajien tehtävänä on antaa asiakkaillemme puolueetonta tietoa tarjoamistamme tuotteista. Tarvittaessa neuvonantajien tukena on tuotespesialistitiimi, joka tuntee myös harvemmin kysytyt tuotetiedot, erityisominaisuudet ja käyttötilanteet yksityiskohtaisesti.

Klikkaa tästä, niin pääset keskustelemaan neuvonantajan kanssa.

Laajin varasto – lamppuja yli 9000 projektorimalliin, varastoarvoltaan 1,5 miljoonaa euroa

Pidämme varastossa enemmän lamppuja kuin mikään toinen jakelija. Jälleenmyyjämme voivat palvella omia asiakkaitaan erinomaisesti, sillä he voivat luottaa toimitusvarmuuteemme.

Ostamalla sisään suuria eriä voimme tarjota jälleenmyyjillemme erittäin kilpailukykyiseen hintaan sellaisia suosittuja tuotteita, joissa hinta on loppukäyttäjille tärkeä.

Jälleenmyyjämme näkevät todellisen varastotilanteen reaaliajassa, joten toimitusajan ilmoittaminen loppukäyttäjälle myyntitilanteessa on varmaa ja vaivatonta.

Laajin luototus – tarjoamme reilumpaa myyntivaraston luototusta kuin mikään muu toimija sekä joustavat rahoitusehdot

Osana Tech Data -yhtiötä tarjoamme reilummin luottoa kuin mikään muu lamppujakelija. Meille on tärkeää että jälleenmyyjillämme on mahdollisuus pitää riittävää varastoa ja palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin.

Tarjoamamme luototus sekä joustavat rahoitusehdot auttavat jälleenmyyjiämme luomaan liiketoimintaa tehokkaasti.

Annamme myös tukea jälleenmyyjillemme esimerkiksi tarjoustentekovaiheessa, niin että luototustilanne tai kassavirta eivät ole esteenä tarjouksen tekemiselle.

Lue täältä, miten voimme edistää liiketoimintaasi tarjoamillamme rahoitusvaihtoehdoilla.

Täydellinen verkkoliiketoimintaratkaisu  – kattava verkkoliiketoimintajärjestelmä, jonka avulla teet kauppaa vuorokauden ympäri

Tech Data tekee Euroopan laajinta verkkoliiketoimintaa. Olemme panostaneet järjestelmäämme tosissamme, ja voimme tarjota asiakkaillemme luokkansa parhaan palvelun ja pääsyn miltei kaikkiin tietoihin vuorokauden ympäri.

Käytössä on esimerkiksi:

 • Täydelliset tuotetiedot ja ominaisuudet
 • Jatkuvasti ajantasainen saatavuustieto
 • Asiakaskohtainen hinnoittelu
 • Asiakastilin tila ja tapahtumat
 • Kuljetuksen seuranta
 • Palautusten hallinta suoraan verkossa
 • Markkinointituki
 • Promootiot
 • Tuotehakemistot ja hinnastot
 • Helppo XML-integraatio
 • Hostatut verkkokaupparatkaisut

Hotlamps tarjoaa lampunvalintasovelluksen, joka voidaan upottaa verkkosivulle iFrame-muodossa. Näin saat helpon pääsyn Euroopan laajimpaan lamppuvalikoimaan ja palvella asiakkaitasi entistä helpommin ja entistä paremmin. Klikkaa tästä, niin pääset keskustelemaan lisää sähköisen liiketoiminnan mahdollisuuksista.

Tällä verkkosivulla käytetään evästeitä
Käyttämällä tätä verkkosivustoa tai sulkemalla tämän viestin hyväksyt evästepolitiikkamme.