1 Valitse merkki
2Valitse projektorin malli tai tuotenumero
Avaa lamppuhaku

Vastuuvapauslauseke

Hotlamps pyrkii siihen, että kaikki tiedot tällä sivustolla ovat oikein ja ajan tasalla. Sisällössä saattaa tästä huolimatta olla virheitä ja puutteita, ja sivuston käyttäjän pitää ottaa tämä huomioon ja vahvistaa tiedot suoraan Hotlamps-yhtiöstä. Mitään tällä sivustolla esitettyä sisältöä ei esitetä väitteenä tai tarkkana tietona. Sivuston kuvat on tarkoitettu vain yleiskuvan antamiseen, sillä tuotteiden ominaisuudet ja muotoilu saattavat muuttua.

Hotlamps ei pysty valvomaan, miten sivuston käyttäjä käyttää sivuston sisältöä, eikä sen vuoksi myöskään ole vastuussa mahdollisista tulojen tai sopimusten menetyksistä eikä mistään suorista, epäsuorista, välittömistä, välillisistä, seuraamuksellisista tai muista  vahingoista jotka seuraavat sivuston tietojen käytöstä suoraan tai välillisesti.

Mikään tässä esitetty ei rajoita Hotlamps-yhtiön kuluttaja-asiakkaiden laissa määriteltyjä kuluttajaoikeuksia.

Sivustolinkit

Hotlamps-sivustolla on linkkejä ja viittauksia toisiin verkkosivustoihin. Hotlamps ei ole voinut tarkastaa kaikkien linkattujen sivustojen koko sisältöä, eikä Hotlamps ole vastuussa niiden sisällöstä. Sivuston käyttäjä siirtyy muille sivustoille omalla vastuullaan ja vastaa itse muiden sivustojen käyttöehtojen mukaisesta käytöstä.

Tällä verkkosivulla käytetään evästeitä
Käyttämällä tätä verkkosivustoa tai sulkemalla tämän viestin hyväksyt evästepolitiikkamme.