1 Valitse merkki
2Valitse projektorin malli tai tuotenumero
Avaa lamppuhaku

Tietoa Hotlamps-yhtiöstä

Olemme Euroopan suurin projektorilamppujen tukkukauppa.

Hotlamps kuuluu Maverick -yhtiöön, joka on osa Tech Data Group -yhtiötä (NASDAQ: TECD). Tech Data Groupin liikevaihto vuonna 2013 ylitti 25 miljardia dollaria, millä tuloksella yritys oli Fortune 500 -listan sijalla 119. Euroopassa Tech Data myi vuonna 2012 yli 100 miljoonaa tuotetta ja teki 12 miljoonaa toimitusta yli 120.000 asiakkaalle yli 100 maahan.

Hotlamps-yhtiön valikoimissa on lamppuja yli 10000 projektorimalliin. Toimitukset koko Eurooppaan lähetetään Isossa-Britanniassa sijaitsevasta keskusvarastosta. On harvinaista, ettei lamppua löydy järjestelmästämme, silloin asiantuntijamme auttavat sinua oikean lampun löytämisessä.

Saat asiantuntevaa apua sekä paikalliselta edustajaltasi että tarvittaessa yhtiön asiantuntijatiimiltä, jolla on yhteensä yli neljänkymmenen vuoden kokemus projektorien varaosalamppumarkkinoista.

Hotlamps on keskittynyt projektorilamppuihin. Muut tuotteet, kuten projektorit, suurkuvanäytöt ja lisälaitteet löydät verkko-osoitteesta www.techdata.fi tai soittamalla numeroon 020 155 3636.

Palvelulupauksemme

Pystymme löytämään varaosalampun jokaiseen videoprojektoriin. Emme milloinkaan myy suoraan kuluttajille, vaan ainoastaan jälleenmyyjille. Myymme vain korkealuokkaisia lamppuja, joissa hinta ja laatu kohtaavat asiakasta tyydyttävällä tavalla. Lue lisää tuotteistamme täältä.

Ympäristö

Projektorilamppuja pitää käsitellä varoen niitä asennettaessa ja poistettaessa. Loppuunkäytetyt lamput pitää hävittää asianmukaisesti. Projektorilamppujen polttimoiden sisällä on usein pieniä määriä vaarallisia kemikaaleja, kuten elohopeaa. Hotlamps on sitä mieltä, että kaikki projektorilamput kuuluu toimittaa asianmukaiseen jätteenkäsittelyyn, mitä helpottamaan olemme rakentaneet lamppujen kierrätysjärjestelmän jälleenmyyjiemme käytettäväksi.

Hotlamps on tarjonnut ilmaisen kierrätyspalvelun asiakkailleen jo vuodesta 2005 lähtien. Palvelu tarkoittaa, että jälleenmyyjä tai loppukäyttäjä voi lähettää meille käytetyn projektorilamppunsa (alkuperäisessä pakkauksessa) ja me pidämme huolen lampun SER-kierrätyksestä ympäristönormien mukaisesti, ilman että asiakkaalle koituu kustannuksia. Järjestelmämme on osoittautunut suosituksi ja arvostetuksi kuluttajien ympäristötietoisuuden kasvaessa. Jälleenmyyjän kannattaa asiakaskontakteissa tuoda esille tämä lisäarvoa tuottava, kuluttajalle ilmainen palvelu.

Käytetyn projektorilampun voit palauttaa kierrätykseen osoitteella:

Tech Data Finland Oy
Sokerilinnantie 11 C
02600 ESPOO

Hotlamps WEE / EA tuottajarekisterinumero:
WEE/AB0047SY

Hotlamps on rekisteröity Ison-Britannian ympäristökeskuksen (Environmental Agency) hyväksymään Transform WEEE Compliance Scheme -järjestelmään. Kaikki myymämme tuotteet täyttävät WEEE-järjestelmän vaatimukset.

Sosiaalinen media:

Seuraa uutisiamme ja pysy ajan tasalla tarjouksistamme seuraamalla sosiaalista mediaa:

Tällä verkkosivulla käytetään evästeitä
Käyttämällä tätä verkkosivustoa tai sulkemalla tämän viestin hyväksyt evästepolitiikkamme.